Kippenvel: allereerste noten in 'The Voice van Vlaanderen' zetten de toon voor seizoen boordevol talent

vrijdag 19 januari 2024
Foto: VTM © DPG Media 2024

Op vrijdag 26 januari trekken Natalia, Mathieu Terryn, Jan Paternoster en Koen Wauters hun bokshandschoenen aan en stappen ze in de ring van 'The Voice van Vlaanderen' om te strijden voor de strafste stemmen. Charlotte bijt met een breekbare versie van 'Falling' van Harry Styles de spits af.

De allereerste noten in het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' zorgen voor kippenvel en zetten de toon voor een seizoen dat barst van het talent. Met een zogenaamde ‘vierdraaier’ laat de eerste blind audition meteen ook de strijd tussen de coaches losbarsten. Mathieu, Jan, Natalia of Koen: welke coach kan Charlotte overtuigen om in zijn of haar team te stappen en deelt zo meteen een stevige uppercut uit aan de andere coaches?


 

Bekijk de preview hier:
'The Blind Auditions' van 'The Voice van Vlaanderen', vanaf 26 januari elke vrijdag om 20u40 en zondag om 20u00 bij VTM en ook op VTM GO.


Lees ook:
Aster Nzeyimana en An Lemmens staan te trappelen voor het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers