Kijk vanaf nu al de volledige reeks van 'De Expeditie: Groenland' op Streamz

maandag 18 december 2023
Foto: © Streamz 2023

Vandaag is de 'De Expeditie: Groenland' te zien op Streamz. Acht bekende Vlamingen trekken naar het ijskoude Groenland voor een extreem uitdagende tocht van 164km.

Het gaat al snel van verwondering over de mooie ongerepte natuur naar het besef van de harde realiteit van het barre landschap. Een uitdaging die ver boven hun limieten gaat. Vang alvast een eerste glimp op met de trailer van 'De Expeditie: Groenland' en begin met bingen.In 'De Expeditie: Groenland' maken Tine Embrechts, Joris Hessels, Viktor Verhulst, Sven Mary, Lynn Van Royen, Jinnih Beels, Average Rob en Pommelien Thijs onder leiding van twee ervaren arctic gidsen een extreem uitdagende tocht in Groenland. Met ski's en een loodzware slee leggen ze in erg moeilijke omstandigheden een traject van 164 km af van Kangerlussuaq tot Sissimut, een ongerept en desolaat gebied en dit in vrieskoude omstandigheden tot -35°. De deelnemers beleven een unieke ervaring en worden tegelijkertijd geconfronteerd met de eigen limieten, zowel fysiek als emotioneel, maar ook met die van de groep.

De Play4-reeks 'De Expeditie: Groenland' is vanaf 18 december volledig te bekijken op Streamz en vanaf maandag 8 januari wekelijks op Play4 en GoPlay.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers