Kijk de eerste trailer van prestigieuze dramaserie Máxima, dit voorjaar bij VTM

zaterdag 3 februari 2024
Foto: Videoland - © RTL 2024

Dit voorjaar brengt VTM de prestigieuze dramaserie 'Máxima', over het bijzondere levensverhaal van de Nederlandse koningin.

De reeks werd bij de bekendmaking wereldnieuws en kondigde zich in de pers aan als 'peperduur'. 'Máxima' vertelt het verhaal van haar turbulente jeugd in Argentinië over haar American dream in New York - de stad waar Máxima woonde toen ze Willem-Alexander leerde kennen - tot haar leven na het huwelijksaanzoek van de kroonprins in 1999 en de ophef die daarop ontstond.


De hoofdrollen zijn weggelegd voor Delfina Chaves (Máxima), Martijn Lakemeier (Willem-Alexander), Elsie de Brauw (Beatrix) en Sebastian Koch (Claus). Daarnaast zijn voor de rollen van Máxima’s ouders, Maria Pame en Jorge Zorreguieta, de Argentijnse acteurs Valeria Alonso en Daniel Freire gecast. De Spaanse Ivan Lapadula kruipt in de huid van Máxima’s ex-vriend Tiziano.

VTM deelt nu al een eerste lange trailer:


 

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers