James Cooke strikt grote namen voor 'James De Musical Live on Stage'

vrijdag 15 september 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

Na het ongeziene succes van 'James De Musical Live on Stage' eerder dit jaar komen er op vrijdag 19 april & zaterdag 20 april 2024 gloednieuwe live shows met niemand minder dan Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen.

Tijdens de eerste editie toverden Natalia, Bart Peeters, Margriet Hermans en Willy Sommers de Lotto Arena om tot het Broadway van Vlaanderen voor niet minder dan 15.000 fans. De tweede editie van 'James De Musical – Live on Stage' wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen helemaal worden omgedraaid en Gert, Niels en Karen zelf zullen meespelen in hun eigen hartverwarmende musical onder begeleiding van James Cooke.Ongeziene podiumacts, livemuziek, indrukwekkende zangers & dansers, spectaculaire decors en vooral ook enkele leuke verrassingen waaronder een geweldige special guest. Wie dat is wordt later nog bekend gemaakt, maar het belooft in elk geval één groot feest te worden in de Lotto Arena!

'Wat een prachtig gevoel dat we terug live mogen entertainen in de Lotto Arena. De eerste editie was een ongezien succes en overtrof mijn stoutste verwachtingen. Een kinderdroom die werkelijkheid werd. Ik ben zo dankbaar om Gert, Karen en Niels nu zelf te kunnen laten schitteren in hun musical en dat we zo opnieuw een verrassende show kunnen realiseren. Samen zullen we ongetwijfeld voor veel onvergetelijke momenten zorgen!', aldus James Cooke.

James Cooke komt niet alleen terug met 'James De Musical - Live On Stage', hij stoomt ook een derde seizoen van James De Musical klaar. Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke én de volledige cast van 'F.C. De Kampioenen' worden binnenkort getrakteerd op hun eigen musical.

Tickets voor 'James De Musical – Live On Stage' vrijdag 19 april & zaterdag 20 april 2024 op goplay.be/tickets.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers