Internationale topreeks 'The Gilded Age' komt naar Play5

woensdag 28 februari 2024
Foto: Play5 - © Play Media 2024

'The Gilded Age' katapulteert ons naar de hoogste rangen van New York in de jaren 1880. Het verhaal begint als de jonge Marian Brook (Louisa Gummer, dochter van Meryl Streep) te horen krijgt dat haar overleden vader haar niets in z'n testament heeft nagelaten en ze beter onderdak zoekt bij z'n rijke zussen.

Ze verhuist van het kalme platteland naar het bruisende New York City waar ze ondergedompeld wordt in de wereld van weelderige rijkdom, adembenemende jurken, pracht en praal, maar ook jaloezie en afgunst.


'The Gilded Age' is een reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, die ook 'Downton Abbey' schreef. De reeks werd al verschillende keren genomineerd en bekroond en heeft onder andere een Emmy op zak voor 'Outstanding Production Design For A Narrative Period Or Fantasy Program'. Naast Louisa Gummer (dochter van Meryl Streep), beschikt de serie over tal van andere kleppers als Carrie Coon, Christine Baranski, Morgan Spector, Cynthia Nixon en Denée Benton.

'The Gilded Age', vanaf 13 maart elke woensdag op GoPlay en op Play5.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers