Gert kan eindelijk afscheid nemen van Samson!

woensdag 16 februari 2022
Foto: © Studio 100 2022

Na een onderbreking van bijna twee jaar, kan Gert binnenkort eindelijk definitief afscheid nemen van Samson. De voorstellingen van de bejubelde 'Samson & Gert Afscheidsshow' werden in februari 2020 abrupt onderbroken door het uitbreken van de coronacrisis.

Maar nu is het dus eindelijk zover en kan Gert beginnen aan de laatste reeks voorstellingen van deze unieke show. Dan valt definitief het doek over Samson & Gert. Op 18 maart start de allerlaatste reeks voorstellingen in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.


Met meer dan 140.000 bezoekers, is de 'Afscheidsshow van Samson & Gert' een enorm succes geworden. Vele fans, groot en klein, zijn al afgezakt naar het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs om afscheid te nemen van Gert en nog één laatste keer samen met Gert, Samson, Alberto, de Burgemeester, Van Leemhuyzen en het nieuwe baasje Marie, mee te zingen met klassiekers zoals Samen op de moto, Piloot en de Samsonrock.

Gert Verhulst: 'Na een gedwongen pauze van twee jaar ben ik heel blij dat we eindelijk de voorstellingen van deze mooie afscheidsshow kunnen hervatten. Ik heb er in elk geval bijzonder veel goesting in om nog een laatste keer alles te geven!'

In totaal zullen Samson & Gert, na deze laatste reeks, 90 Afscheidsshows hebben gespeeld. Dit maakt dat het bekende duo gedurende de afgelopen 32 jaar bijna 10.000 voorstellingen speelde, verdeeld over 44 verschillende shows!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers