Fien Germijns zoekt jongeren uit derde middelbaar voor speciale 'Switch'-editie

donderdag 27 oktober 2022
Foto: Eén/VRT - © Panenka 2022

Eén zoekt naar enthousiaste jongeren die willen meedoen met speciale afleveringen van 'Switch'. Komend voorjaar ontvangt Fien Germijns in een speciale reeks van 'Switch' jongeren uit het derde middelbaar.

Tieners die een kenner zijn van 'Stranger Things', TikTok helemaal hebben uitgekeken, of de hits van Harry Styles en Olivia Rodrigo achterstevoren kunnen meezingen: naar hen is Fien op zoek!


Inschrijven voor deze editie van Switch is mogelijk via vrtmax.be/doe-mee. Ook publiek mag zich aanmelden voor deze opnames.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers