Eva, Sander, Sam en Robin gaan maandag De Warmste Week in

zondag 17 december 2023
Foto: © VRT 2023

Eva De Roo, Sander Gillis, Sam De Bruyn en Robin Keyaert zijn de presentatoren van De Warmste Week 2023. Zeven dagen lang zullen zij vanuit Het Warmste Huis in Brugge non-stop radio en televisie maken.

Daar luisteren ze naar alle warme verhalen van actievoerders en zamelen ze geld in voor het centrale thema 'opgroeien zonder zorgen'.


Dit jaar presenteren Eva De Roo, Sander Gillis, Sam De Bruyn en Robin Keyaert een hele week lang in Het Warmste Huis. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Zelfs in de nachtelijke uurtjes houden ze de kijkers en luisteraars warm op MNM, Studio Brussel en VRT MAX.

Van maandag 18 tot en met zondag 24 december praten Eva, Sander, Sam en Robin met actievoerders, draaien ze platen die zijn aangevraagd via dewarmsteweek.be en doen ze ook even de deur van Het Warmste Huis open voor Niels Destadsbader. Elke avond bundelt hij in een liveshow op VRT 1 en VRT MAX de dagelijkse hoogtepunten van De Warmste Week. Op maandag 18 december om 16.00 uur ontsteekt Niels de vlam tijdens het startmoment en op kerstavond presenteert hij de slotshow, het traditionele hoogtepunt van De Warmste Week.

Een plek vol warmte
Het decor van De Warmste Week is dit jaar 't Zand in gaststad Brugge. Daar valt vanaf maandag 18 december heel wat te beleven! In Het Warmste Dorp ontvangt Maureen Vanherberghen samen met nog een hele reeks andere bekende VRT-gezichten elke dag actievoerders die hun verhaal willen delen. Op voorhand een plekje hiervoor reserveren kan via dewarmsteweek.be. Zita Wauters leidt als Vlambassadeur de verkoop van de vlammetjes in de KBC-stand in goede banen.

Elke dag trekt Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou haar bakschort aan voor De Warmste Koekenbak. Samen met bekende gasten zoals Coely, Linde Merckpoel en Jeroom bakt ze op de Bakstage in Brugge de lekkerste koekjes van het land. Ook enkele enthousiaste klassen doen mee, telkens uit een andere provincie van Vlaanderen. Iedere dag staat er een ander koekje op het menu. De Rijzende Reporters trekken het land rond om Ketnetters te bedanken die koekjes gebakken hebben ten voordele van De Warmste Week. De avonturen van Sarah en haar Rijzende Reporters kan je vanaf 18 december elke dag volgen op Ketnet, ketnet.be, in de Ketnet-app en op VRT MAX.

De dag in schoonheid afsluiten? Dat kan met vlammende optredens! Op het dak van Het Warmste Huis treden elke avond verschillende bekende artiesten op. Zo zetten onder meer Clouseau, Pommelien Thijs en Zwangere Guy het plein in vonken en vuur. Er is zelfs een West-Vlaamse avond met Het Zesde Metaal, Brihang en 't Hof Van Commerce. Alle concerten kan je gratis bijwonen.

DOSSIER: De Warmste Week 2023: opgroeien zonder zorgen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers