ElevenDAZN en Kinepolis lanceren 'Big Screen Series'

woensdag 10 januari 2024

Vanaf 2024 kunnen sportfans bij Kinepolis terecht voor een reeks van de grootste sportwedstrijden ter wereld, op het grote scherm. Kinepolis en ElevenDAZN maken er een unieke ervaringen met omkadering van journalisten en analisten van ElevenDAZN maar ook met aangepaste randanimatie.

En goed nieuws voor de abonnees op DAZN Total, zij krijgen een gratis toegangsticket bij zijn of haar abonnement.


De voorbije jaren konden sportfans bij Kinepolis terecht voor de uitzending van grote sportwedstrijden uit de portefeuille van ELEVEN/DAZN, zoals de 'Clasico' tussen FC Barcelona en Real Madrid. Dit jaar tillen de twee bedrijven de sportbeleving op het witte doek naar een nog hoger niveau, met de lancering van de 'Big Screen Series'.

Voor, tijdens en na de uitzendingen zullen fans kunnen kennis maken met de ElevenDAZN commentatoren en analisten, kans maken op verschillende prijzen en genieten van randanimatie die de ervaring van het evenement in de bioscoopzaal nog boeiender maakt.

Uniek is dat bestaande en nieuwe abonnees van een DAZN Total abonnement via DAZN.com app gratis een ticket zullen ontvangen voor een van de evenementen. Ook wie een ticket koopt bij Kinepolis krijgt gratis een maand DAZN Total cadeau.

In de eerste helft van 2024 vinden alvast 5 uitzendingen plaats vanuit Kinepolis Brussel, telkens in aparte zalen voor Nederlands en Frans:

NBA PARIS GAME 2024 - 11/01/2024
NFL SUPER BOWL LVIII - 11/02/2024
DER KLASSIKER - 30/03/2024
EL CLASICO - 21/04/2024
FA CUP FINAL - 25/05/2024

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers