En start met opnames nieuwe Vlaamse fictiereeks 'Tabula Rasa'

maandag 12 oktober 2015

En en productiehuis Caviar bereiden op dit moment de opnames van de fictiereeks 'Tabula Rasa' voor. Cast en crew beginnen te draaien op dinsdag 13 oktober 2015.

De reeks kan rekenen op een topcast met onder andere: Veerle Baetens, Gene Bervoets, Tom Audenaert, Jeroen Perceval, Stijn Van Opstal, Hilde Van Mieghem, Peter Van Den Begin, Natali Broods, Lynn Van Royen en François Beukelaers.


'Tabula Rasa' is een meeslepende, psychologische thriller over een jonge vrouw met geheugenverlies die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak. De nieuwe Eén-reeks krijgt productiesteun van het VAF (Vlaams Audiovisueel Fonds) en wordt ten vroegste op antenne verwacht in het najaar van 2017.

Topproductie
De regie is in handen van Jonas Govaerts ('Welp') en Kaat Beels ('Clan', 'Swooni', 'Beau Séjour'). Het idee voor de reeks is het resultaat van de samenwerking tussen twee topvrouwen, Malin-Sarah Gozin, die in het verleden hoge toppen scheerde met de reeks 'Clan' en 'Connie & Clyde', en actrice Veerle Baetens ('Code 37', 'The Broken Circle Breakdown'). Ze kregen medewerking van Christophe Dirickx (gekend van onder andere 'De Helaasheid der Dingen' en 'Linkeroever') die het schrijversteam vervolledigde.

Met 'Tabula Rasa' zet Veerle Baetens haar eerste stappen als scenarist. Voor het eerst schrijft zij mee aan het scenario van een televisiereeks, waar ze tevens zelf de hoofdrol in speelt. Haar personage lijdt aan amnesie en sleept de kijker mee in haar vertroebelde herinneringen. Het resultaat is een spannende, psychologische thriller.

'Tabula Rasa' is een reeks van Caviar en Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers