Een nieuw onvoorspelbaar seizoen van 'Big Brother' op Play4

woensdag 20 december 2023

Na het succes van de vorige editie keert 'Big Brother' op 15 januari terug. In dit nieuwe seizoen: een nieuwe groep bewoners, een nieuw huis en nieuwe regels. De presentatie van 'Big Brother' ligt opnieuw in handen van Tatyana Beloy en de Nederlandse presentatrice Geraldine Kemper.

En dit alles natuurlijk onder het alziende oog van 'Big Brother'. De kijker volgt de deelnemers van dit ultieme realityprogramma 24/7 van heel dichtbij en hebben ook dit seizoen weer invloed op het verloop in het huis. 'Big Brother' is vanaf maandag 15 januari zes dagen per week te zien op Play4 en in de app van GoPlay.


'Big Brother' blijft onvoorspelbaar en dat is ook dit seizoen weer. De basis blijft hetzelfde: volg een groep mensen 24/7 door camera's tijdens hun altijd onzekere verblijf in het 'Big Brother'-huis. De bewoners zullen op de proef worden gesteld met spellen en uitdagingen, waarop ook de kijker thuis invloed heeft. Naast de reguliere uitzendingen op werkdagen en de live uitzendingen op zaterdag zijn de bewoners ook deze keer weer 24/7 te volgen via de livestream. Net zoals vorig seizoen bestaat de groep deelnemers uit zowel Nederlanders als Vlamingen.


'Big Brother' wordt elke dag van maandag tot vrijdag om 22.15 uur uitgezonden op Play4 en Goplay. Elke zaterdag is er om 20.00 uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het 'Big Brother'-huis.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers