Duik dieper in het avontuur met 'Kamp Waes: Classified'

woensdag 3 januari 2024
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Alle tests die de kandidaten in 'Kamp Waes' moeten doorstaan, zijn gebaseerd op de opleiding van de Belgische Special Forces. Die opleiding moet toekomstige operatoren zo goed mogelijk voorbereiden op hun werk tijdens belangrijke missies.

In 'Kamp Waes: Classified' vertellen echte operatoren in acht afleveringen het verhaal van hun belangrijkste missies. Fly deelt elke aflevering, samen met een van zijn Special forces-collega’s, unieke verhalen van missies van de Special Forces. Daarnaast toont Classified ongeziene beelden van die missies, uit het archief van Defensie.


 

Aflevering 1: Eddy (vanaf 14/01)
De Bergham Run, een rugzakloop over 8 kilometer, test de mentale én fysieke kwaliteiten van operatoren. Maar het is ook de perfecte enscenering van een ‘escape’: moeten vluchten wanneer het fout loopt. Operator Eddy vertelt het verhaal van zo’n escape tijdens een missie in Tsjaad.

Een exclusieve inkijk in de werking van de meest discrete legereenheid binnen Defensie. Vanaf 14 januari elke zondag op VRT MAX.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers