Dit zijn de eerste namen van het nieuwe seizoen 'Over De Oceaan'

zaterdag 25 november 2023
Foto: Play4 © SBS Belgium 2021

Welke BV's wagen zich aan een zeiltocht? Play4 komt met een nieuw seizoen van het populaire realityprogramma 'Over De Oceaan'. De eerste namen zijn reeds bekend!

Wie neemt kapitein Piet mee op avontuur? Welke BV's zullen non-stop de oceaan trotseren? Dag of nacht, in storm en in stilte. Zoals de vorige seizoen zal ook nu de wind alles beslissen.


Ex-miss België Celine Van Ouytsel is alvast een van de nieuwe avonturiers. Samen met Jeroom Snelders is zij aan boord gegaan van het zeilschip. Maar ook VRTNWS-gezicht Riadh Bahri zat mee aan boord. Een vierde avonturier die we al kennen is actrice Clara Cleymans. 

Voor de namen van de laatste BV's is het nog even wachten. Ook details over de uitzenddatum van het 3de seizoen zijn nog niet bekend. Meer dan waarschijnlijk komt 'Over De Oceaan' in het voorjaar op Play4. 

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers