Dit zijn de 39 liedjes voor het Eurovisie Songfestival 2021 op een rij!

donderdag 13 mei 2021

Europa maakt zich klaar voor het 65ste Eurovisie Songfestival vanuit Rotterdam. Met een jaar vertraging krijgen alle deelnemers nu eindelijk de kans om zich te tonen op het grote podium van Ahoy. Benieuwd? In minder dan een kwartier krijg je hier alle liedjes!

Geen Songfestival zonder een aantal opvallende inzendingen. Kijk en ontdek zelf jouw favorieten. Volgens de bookmakers moet je vooral Frankrijk, Malta, Italië én Zwitserland in de gaten houden. België kan voorlopig nog niet overtuigen, maar wordt op het internet wel een 'dark horse' genoemd, een liedje dat nog op het laatste moment veel punten kan sprokkelen.


Dit zijn alle 39 liedjes in 14 minuten:


Bij Eén zit je op de eerste rij om het Eurovisiesongfestival live te volgen. Zowel de halve finales op dinsdag 18 mei (met Hooverphonic) als donderdag 20 mei en de finale op zaterdag 22 mei zijn live te volgen op Eén en via VRT NU. De drie shows worden professioneel van commentaar voorzien door Eurovisie-kenner Peter Van de Veire.

 


Lees ook:
Tweede repetitie Hooverphonic onthult podiumact!
Dit zijn de eerste repetitiebeelden van Hooverphonic op podium Eurovisiesongfestival!
Zo volg je het Eurovisiesongfestival bij En, Radio2, MNM n VRT NWS

DOSSIER: Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers