Deze programma's keren dit najaar terug bij VTM

donderdag 19 augustus 2021

Een heel aantal programma's heeft al bewezen een sterkhouder van VTM te zijn. De zender gunt hen dan ook graag een nieuw seizoen. Welke programma's zie je dit najaar terug? Je ontdekt het hier!

'Cupido Ofzo'
Frances Lefebure: 'Ik ben de grootste supporter van de liefde. Voor iedereen.'


De deuren van het datingbureau in 'Cupido Ofzo' worden opnieuw geopend! Ruth Beeckmans en nieuwkomer Frances Lefebure nemen Cupido's pijlen in handen en dompelen singles met een beperking of stoornis onder in de wondere wereld van het daten. Samen gaan ze voor niets minder dan onbeperkte liefde. Bij wie schiet Cupido dit keer raak, na het grote liefdessucces van vorig seizoen?

'Axel Gaat Binnen'
Axel leeft mee, achter gesloten deuren

Axel Daeseleire gaat in dit tweede seizoen opnieuw binnen op bijzondere plaatsen waar de deuren normaal gezien gesloten blijven. 5 dagen en 4 nachten leeft hij mee op het ritme van zijn medebewoners op nooit eerder geziene locaties zoals een blindeninstituut, het zeepreventorium voor kinderen en jongeren met obesitas en een luxe rusthuis. Axel gaat in dialoog met de mensen die er verblijven en werken en krijgt een inkijk in de mooie, oprechte en vaak aangrijpende verhalen die zich afspelen binnen deze muren.

'Camping Coppens - Onze Zweedse Zomer'
Exact één jaar geleden kondigden Staf Coppens en zijn gezin groot nieuws aan. Ze zouden hun hele hebben en houden naar Zweden verhuizen, om daar een eigen camping midden in de natuur te openen. Het - soms hobbelige - traject daar naartoe en de integratie van het gezin in een nieuw land werd het afgelopen voorjaar druk bekeken. Maar hoe hebben Staf en Monique hun eerste razend drukke zomer op Camp Grinsby beleefd? Welke obstakels hebben ze samen moeten overwinnen? Hoe brachten Beau en Nora de grote vakantie door? Dat toont het gezin in nieuwe afleveringen van 'Camping Coppens'.

'Snackmasters'
Welke chef maakt de perfecte kopie van een iconische snack?

Wat gebeurt er wanneer een bekende chef wordt uitgedaagd om Vlaanderens populairste snacks exact na te maken? En wat als die topchef daarbij zélf gejureerd wordt? In 'Snackmasters' nemen telkens twee bekende chefs het tegen elkaar op om zo goed mogelijk het geheime recept van een snack te ontrafelen en na te bootsen. Scheidsrechter Koen Wauters leidt de strijd in goede banen, terwijl snack detective Ruth Beeckmans uitzoekt hoe zo’n snack nu écht wordt gemaakt.

'Code van Coppens'
Wie kraakt de kamers van Staf en Mathias?

Staf en Mathias Coppens zijn terug met heel wat verbluffende kamers, maar vooral met verrassende namen die de opdracht krijgen om de 'Code van Coppens' te kraken. Al blijft de succesformule van de broers dezelfde: twee bekende duo’s moeten om ter snelst uit een escape room ontsnappen die Staf en Mathias zelf in elkaar hebben gestoken. De broers Coppens hebben opnieuw alles uit de kast gehaald om verschillende themakamers vol te steken met straffe experimenten, raadsels en opdrachten. Zo houden Matteo Simoni, Ruth Beeckmans, Ben Segers en Bruno Vanden Broecke een Safety First-reünie in 'Hemel & Hel' en bevinden Conner Rousseau & Guga Baúl en An Lemmens & Ann Van Elsen zich in een nonnenklooster. In de studio geeft Lieven Scheire uitleg.

'Belgium's Got Talent'
Bart Peeters: 'De acts die we voorgeschoteld krijgen, gaan alle kanten uit en daar hou ik van.'

Het grootste free podium van het land is terug mét een fonkelnieuwe jury. An Lemmens krijgt versterking van muzikale duizendpoot Bart Peeters, talent spotter Davy Parmentier en actrice Ruth Beeckmans. Samen oordelen ze over de talloze unieke acts die de revue passeren: alles kan en alles mag. Koen Wauters tekent opnieuw present in duopresentatie met Laura Tesoro. Uiteindelijk wordt één act in de live finale tot winnaar uitgeroepen en die gaat met 50.000 euro naar huis. Is de gloednieuwe jury klaar voor zoveel talent?

'Ze Zeggen Dat'
Worden we steeds preutser? Is hypnose quatsch? En spreek je beter Frans als je tipsy bent? Dina Tersago en Andy Peelman halen opnieuw alles uit te kast om te achterhalen welke beweringen, levenswijsheden en urban legends - kortom, 'Ze Zeggen Dat''s - je nu echt mag geloven. In dit nieuwe seizoen is er ook een glansrol weggelegd voor de mama’s van het duo. Samen testen ze beweringen die mama’s in Vlaanderen al eens durven poneren.

'Lisa'
Het ondenkbare is gebeurd. Het eerste seizoen van de telenovelle 'Lisa' sloot af met een hartverscheurende cliffhanger: Katja dwarsboomde de liefdesverklaring van Lisa door in Las Vegas te trouwen met haar droomprins Jonas. Hoe zal de verlegen Lisa reageren op het nieuws van haar halfzus? En voltrekken Katja en Jonas het huwelijk ook in België? Dat zijn maar enkele vragen waarop de kijkers een antwoord krijgen. Het vervolg van 'Lisa' zal meteen ook nieuwe verhaallijnen aansnijden waarin liefde, spanning en alle andere ingrediënten van een telenovelle opnieuw centraal staan.

'30 jaar Familie' - Al 30 jaar Familie van elkaar
Op donderdag 30 december viert 'Familie' feest. Die dag blaast Vlaanderens langstlopende dagelijkse serie 30 kaarsjes uit. Een mijlpaal die heel wat verrassingen belooft en op zaterdag 29 januari 2022 wordt gevierd met een groot live spektakel in de Lotto Arena. In de aanloop naar de 30ste verjaardag zorgt 'Familie' opnieuw voor een dagelijkse portie spanning en ontspanning. Zo wordt het nu al uitkijken naar de terugkeer van Jelle (Maarten Cop) en de introductie van Leon (Herbert Flack). Overleeft Quinten (Maxime De Winne) zijn marathon? Door wie werd Lars (Kürt Rogiers) ontvoerd? En hoe loopt de confrontatie tussen Jonas (David Cantens), Simon (Braam Verreth) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) af? Dat zie je allemaal in het nieuwe seizoen 'Familie'

'Viva Vermeire'
Hulde aan 'de man van 1 miljard smoelen'

Ras-entertainer Jacques Vermeire bracht het grootste deel van zijn tv-carrière bij VTM door. 'Viva Vermeire' is een compilatie uit zijn succesvolle zaalshows en het leukste uit het VTM- en VRT-archief met zijn vele verschijningen in ontelbare spel-, show- en panelprogramma's. 'Viva Vermeire' gaat op zoek naar de vele levenslessen in het omvangrijke oeuvre van 'de man van 1 miljard smoelen', oftewel Jacques Vermeire himself.

'Wat een Jaar!'
Het plezantste trio van nu, in de leukste quiz van toen. Koen Wauters maakt samen met teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel opnieuw een sprong in de tijd om zich onder te dompelen in een jaar dat hun studiogasten bewust meemaakten. Van de outfits tot de kapsels en van de decors tot de muziek, het komt allemaal terug.

'Rode Duivels'
Dit najaar brengt VTM de Rode Duivels opnieuw zo dicht mogelijk bij de Vlaming. Vanaf september gaat het nationaal elftal in duel tijdens de WK-voorronde, te beginnen met Estland - België op donderdag 2 september. Vanaf oktober kunnen voetballiefhebbers bij VTM genieten van topaffiches in de eindronde van de UEFA Nations League, waarin België het opneemt tegen de grootste Europese voetbalkleppers. Bij al deze wedstrijden is VTM NIEUWS-sportanker Maarten Breckx op post, schuiven analisten Marc Degryse en Jan Mulder aan en is Gilles De Bilde de man in het veld.

Meer details? Check onze TV-Gids!


Lees ook:
Ontdek de 10 nieuwe programma's van VTM
'Snackmasters' keert dit najaar terug bij VTM
Dit is de nieuwe jury van 'Belgium's Got Talent'
'Lisa' krijgt een vervolg in het najaar
Wanneer start het nieuwe seizoen van 'Familie'?

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers