Deze 8 bekende Vlamingen strijden om 'Het Perfecte Plaatje'

vrijdag 29 maart 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Welke BV schiet binnenkort 'Het Perfecte Plaatje'? In de gloednieuwe wedstrijd gaat Play4 op zoek naar de beste amateur fotograaf. Elke week krijgen de bekende Vlamingen uitdagende opdrachten voorgeschoteld waarin ze hun creativiteit en technische skills moeten tonen, waardoor ze af en toe eens stevig uit hun comfortzone zullen moeten treden.

Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone worden in 'Het Perfecte Plaatje' ondergedompeld in de wondere wereld van fotografie. Zonder enige professionele ervaring zullen ze strijden om het perfecte plaatje te schieten. Elke week krijgen de bekende Vlamingen uitdagende opdrachten voorgeschoteld waarin ze hun creativiteit en technische skills moeten tonen, waardoor ze af en toe eens stevig uit hun comfortzone zullen moeten treden. Met hun lens in de aanslag en de focus op scherp zullen ze de professionele vakjury proberen overtuigen. Wie van deze acht flitst er zich een weg naar de finale?


'Het Perfecte Plaatje', binnenkort op GoPlay en Play4.
DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers