Deze 2 zeilers maken de bemanning in nieuw seizoen van 'Over De Oceaan' compleet!

maandag 11 december 2023
Foto: Play4 © SBS Belgium 2021

'Over De Oceaan' komt terug in 2024! Wie neemt kapitien Piet mee op avontuur? Play4 loste eerder al de eerste namen. Nu is de crew compleet. Samen zullen ze dag én nacht, non-stop, de oceaan trotseren.

Van ex-miss België Celine Van Ouytsel en Jeroom Snelders was al eerder bekend dat zij aan boord zijn gegaan. Ook VRTNWS-gezicht Riadh Bahri en actrice Clara Cleymans zeilden mee voor het populaire realityprogramma van Play4. 


Voetbalvrouw Kat Kerkhofs is de 5de BV op het zeilschip. Last but not least is viroloog Steven Van Gucht. Bekend geworden in de coronacrisis, nu klaar voor het avontuur van 'Over de Oceaan'. Details over de uitzenddatum van het 3de seizoen zijn nog niet bekend. Meer dan waarschijnlijk komt 'Over De Oceaan' in het voorjaar op Play4. 

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers