Derde seizoen van 'Love Island' exclusief op Streamz

dinsdag 3 mei 2022
Foto: © Streamz 2022

In 'Love Island' worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden tijdens hun 'summer of love'.

Het spraakmakende programma zet zijn deuren opnieuw open voor een Vlaamse cast en zal deze zomer in Vlaanderen te zien zijn bij Streamz.


Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, en hun kansen op ware liefde te verhogen, moeten twaalf singles koppels vormen met elkaar in dit unieke reality concept. Wat begint als een groep vreemden, groeit dag na dag uit tot een mix van vriendschap en liefde waarbij je als kijker begint mee te leven met de deelnemers: je favoriete koppel, de bombshells die ze in gevaar brengen, die ene deelnemer you love to hate,... Ze moeten echter niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren, maar ook die van de kijkers. Zij hebben namelijk thuis ​ het lot van de islanders volledig in handen want via de 'Love Island'-app kun je stemmen op je favoriete koppel. Elke week wordt er iemand naar huis gestuurd tot er één stel gekroond wordt tot het favoriete koppel van het eiland.

In 2019 en 2020 was 'Love Island' in Vlaanderen te zien bij SBS, maar in 2021 was er een uitsluitend Nederlandse editie. Dit jaar keert 'Love Island' terug naar Vlaanderen op Streamz met opnieuw de aanstekelijke tongval van Jeroen Verdick ('Hoe Zal Ik het Zeggen?') die de kijker door de avonturen op het eiland zal loodsen.

'Love Island' is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz. Het nieuwe seizoen, opnieuw met Vlaamse deelnemers, zal deze zomer exclusief bij Streamz te zien zijn.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers