Dan start het nieuwe seizoen van 'Kamp Waes'

maandag 25 december 2023
Foto: VRT1 - © VRT 2023

'Kamp Waes' komt terug! En hoe! Tom Waes en zijn recruten zijn klaar voor een bikkelhard nieuw seizoen. Vijftien gewone burgers beginnen aan het avontuur van hun leven. VRT 1 maakte dit weekend de startdatum bekend en deelde de eerste beelden!

Meer dan drie jaar nadat Vlaanderen voor het eerst uitgebreid kennis maakte met instructeur Fly en z’n collega’s, gooien de Special Forces opnieuw en exclusief hun deuren open voor 'Kamp Waes'. Wat Fly en co deze keer precies in petto hebben, blijft voorlopig een goed bewaard geheim. Net als de identiteit van de 15 kandidaten. Eén ding is wél al zeker: 'Kamp Waes 2' wordt nog straffer, spannender en onvoorspelbaarder dan de eerste editie.


 

Het aftellen naar het nieuwe seizoen kan beginnen. Vanaf zondag 14 januari brengt VRT 1 het nieuwe seizoen op het scherm.

Bekijk hier alvast de eerste beelden:


Lees ook:
De terugkeer van 'De Droomfabriek', 'Kamp Waes' én eindelijk Niels Destadsbader! Dit zie je in het voorjaar bij VRT 1!

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers