Bekijk nu de trailer van 'Ex On The Beach: Double Dutch - All Stars'

donderdag 4 april 2024
Foto: MTV - © Paramount Media Networks 2024

Het gloednieuwe all stars seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch' belooft liefde, lust en vooral veel drama. Acht bekende sexy singles uit BelgiŽ en Nederland reizen af naar een adembenemende locatie in Colombia. Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour genieten van alle luxe en zon ​ - tot de Tablet of Terror toeslaat.

Dit zorgt voor onverwachte wendingen, goede en slechte verrassingen en vooral een leger aan exen die voor veel drama zorgen.De reality reeks van MTV, 'Ex On The Beach: Double Dutch All Stars', is een productie van No Pictures Please voor MTV Entertainment Studios, in samenwerking met Tigris Media als digitale productiepartner en Whizkid als format-eigenaar. Alle negen afleveringen van het nieuwe seizoen, gevolgd met een reünie, zijn vanaf 7 april wekelijks om 22.00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers