Bart Cannaerts zoekt publiek voor nieuwe quiz 'De Dag van Vandaag'

vrijdag 8 april 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Na de paasvakantie komt Eén met de nieuwe dagelijkse quiz 'De Dag van Vandaag'. Stand-upcomedian en tv-maker Bart Cannaerts speelt met drie BV's en met de kleine en grote weetjes van de dag. De winst is voor een kijker. Daarvoor belt Fien Germijns, presentatrice bij Studio Brussel, elke dag bij iemand anders aan en installeert zich in de huiskamer om het spelletje mee te volgen.

Na de paasvakantie komt Eén met een nieuwe quiz. Stand-upcomedian en tv-maker Bart Cannaerts speelt met drie BV's en met de kleine en grote weetjes van de dag. De winst is voor een kijker. Daarvoor belt Fien Germijns, presentatrice bij Studio Brussel, elke dag bij iemand anders aan en installeert zich in de huiskamer om het spelletje mee te volgen.
Eén en Panenka nodigen je uit voor fantastisch leuke opnamedag in Vilvoorde. Naast een super leuke maar interessante ervaring als publiek bieden wij ook drank en frietjes aan voor iedereen die komt!
Wij hebben er ontzettend veel zin in en het belooft een groot feest te worden. Schrijf je nu in met al je vrienden en familieleden want deze super quiz wil je niet missen!


Eén en Panenka nodigen je uit voor fantastisch leuke opnamedag in Vilvoorde. Naast een super leuke maar interessante ervaring als publiek bieden ze ook drank en frietjes aan voor iedereen die komt!  Schrijf je nu in met al je vrienden en familieleden want deze super quiz wil je niet missen!

 


Lees ook:
Dit is de startdatum van 'De Dag Van Vandaag', de nieuwe Eén-quiz met Bart Cannaerts en Fien Germijns

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Married At First Sight' - Carlo Boszhard

Jeffrey en Jerney sluiten hun huwelijksreis af en worden op Schiphol warm onthaald door hun kinderen. Bastiaan en Suzanne gaan samenwonen. Slaat bij hen de vonk over in de huiselijke omgeving van Suzanne? En tijdens het eindgesprek valt definitief het doek voor een van de stellen.

'Married At First Sight', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers