Bart Cannaerts zoekt publiek voor nieuwe quiz 'De Dag van Vandaag'

vrijdag 8 april 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Na de paasvakantie komt Eén met de nieuwe dagelijkse quiz 'De Dag van Vandaag'. Stand-upcomedian en tv-maker Bart Cannaerts speelt met drie BV's en met de kleine en grote weetjes van de dag. De winst is voor een kijker. Daarvoor belt Fien Germijns, presentatrice bij Studio Brussel, elke dag bij iemand anders aan en installeert zich in de huiskamer om het spelletje mee te volgen.

Na de paasvakantie komt Eén met een nieuwe quiz. Stand-upcomedian en tv-maker Bart Cannaerts speelt met drie BV's en met de kleine en grote weetjes van de dag. De winst is voor een kijker. Daarvoor belt Fien Germijns, presentatrice bij Studio Brussel, elke dag bij iemand anders aan en installeert zich in de huiskamer om het spelletje mee te volgen.
Eén en Panenka nodigen je uit voor fantastisch leuke opnamedag in Vilvoorde. Naast een super leuke maar interessante ervaring als publiek bieden wij ook drank en frietjes aan voor iedereen die komt!
Wij hebben er ontzettend veel zin in en het belooft een groot feest te worden. Schrijf je nu in met al je vrienden en familieleden want deze super quiz wil je niet missen!


Eén en Panenka nodigen je uit voor fantastisch leuke opnamedag in Vilvoorde. Naast een super leuke maar interessante ervaring als publiek bieden ze ook drank en frietjes aan voor iedereen die komt!  Schrijf je nu in met al je vrienden en familieleden want deze super quiz wil je niet missen!

 


Lees ook:
Dit is de startdatum van 'De Dag Van Vandaag', de nieuwe Eén-quiz met Bart Cannaerts en Fien Germijns

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers