'Amai zeg wauw!' komt terug met indrukwekkende gastenlijst

zondag 14 april 2024
Foto: VRT 1 - © VRT 2024

Vanaf 15 april is Otto-Jan Ham er weer op VRT 1 met zijn muzikale laatavondshow 'Amai zeg wauw!'. In deze verrassende en (ont)spannende show ontvangt hij elke avond bekende en minder bekende gasten uit alle hoeken van de entertainmentwereld en daarbuiten.

Elke uitzending staat één gast centraal. Otto-Jan en zijn begeleidende band maken elke avond een show voor, en op maat van, die centrale gast. Dit seizoen ontvangt Otto-Jan heel uiteenlopende gasten: onder anderen Fien Germijns, Tijs Vanneste, Merol, Adrian Sack, Goedele Wachters, Loena Hendrickx en Francisco Schuster.


Elke gast wordt voor de uitzending bezocht door Lara Chedraoui, lid van de band van de show. Aan de hand van een vragenlijst gaat zij dieper in op de wensen en interesses van de centrale gast. Van de versnaperingen die vooraf moeten klaarstaan in hun loge tot het soort mensen die de gast graag in het publiek wil. Het programma wordt volledig afhankelijk van dit intakegesprek ingevuld op maat van de gast. Hij of zij bepaalt dus bewust (en soms ook onbewust) hoe de avond er gaat uitzien.

De band
Otto-Jan presenteert het programma niet enkel, bij gelegenheid speelt hij ook gitaar in de band. Omgekeerd zorgen de bandleden niet enkel voor muziek, maar staan ze Otto-Jan bij in verschillende aspecten en gesprekken van de show. De band bestaat uit:

Zang en piano: Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers)
Zang en viool: Nele Paelinck (De Nieuwe Snaar, The Bonnie Blues)
Zang en piano: Senne Guns (‘Koken met Classics’ op Radio 1, Admiral Freebee)
Gitaar: Thomas Vanelslander (Gorki)
Bassgitaar: Nils Tytgat (Team William, Cloudy-Oh)  
Drums: Robin Wille (DIRK., Compact Disk Dummies)

De gasten
Deze gasten komen langs in de eerste week: Fien Germijns (15/4), Peter Van Den Begin (16/4), Julie Vanloo (17/4) en Tijs Vanneste (18/4).

Later dit seizoen ontvangt Otto-Jan Ham onder anderen Merol, Charlotte De Bruyne, Bashir Abdi, Aster Nzeyimana, Pascale Platel, Goedele Wachters, Adrian Sack, Erik Van Looy, Oshin Derieuw, Jade Mintjens, Reginald Moreels, Laura Tesoro, Lennert en Janus Coorevits van Compact Disk Dummies, Bart Cannaerts, Loena Hendrickx, Jaouad Alloul, Francisco Schuster en Tine Embrechts.

'Amai zeg wauw!', vanaf 15 april van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur op VRT 1 en VRT MAX.

 

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers