10 chefs, 9 keukenschorten: wie verdient het om in de 'Celebrity MasterChef'-keuken te staan?

zondag 3 maart 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

De overwinningsplat van Linde Merckpoel is nog niet helemaal verteerd of er staat al een nieuw seizoen van 'Celebrity MasterChef Vlaanderen' klaar om verorberd te worden.

In de eerste aflevering - op maandag 4 maart - lijken de ingrediënten alvast simpel: Liesa, Titus, Fatma, Gunter, Olga, Jan, Serine, Daan, Kawtar en Thomas moeten hun all time favourite gerecht klaarmaken. Maar dat is niet alles, want de jury heeft uiteraard nog een extra en vooral onverwachte technische opdracht voor de chefs: een gepocheerd ei klaarmaken. 'Een MasterChef-winnaar die geen ei kan pocheren, daar geloven we niet in', klinkt het. Er hangt veel vanaf, want er zijn slechts 9 keukenschorten om uit te delen. Wie verdient zijn plek in de keuken?'Celebrity MasterChef Vlaanderen', vanaf 4 maart elke maandag en woensdag op Play4 en GoPlay.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers