Nieuwe afleveringen 'Hello Goodbye' met indrukwekkende verhalen en bijzondere herenigingen

zondag 12 september 2021

Vanaf woensdag 6 oktober is Joris Linssen te zien in vier nieuwe afleveringen van het KRO-NCRV programma 'Hello Goodbye'. Als vanouds is de kijker getuige van de, vaak bijzondere, levensverhalen die mensen aan Joris toevertrouwen.

En hoewel het programma en de plek inmiddels bekend terrein zijn, de wereld waar we nu in leven is dat allesbehalve. Door de COVID-pandemie is reizen niet meer vanzelfsprekend en geliefden, familie of vrienden hebben elkaar vaak lang niet live kunnen zien. Joris is getuige van de vaak emotionele hereniging na zo'n lange tijd.


In een van de afleveringen van 'Hello Goodbye ook het aangrijpende verhaal van een familie die wacht op hun moeder, broer, tante, neefje en nichtje die met de laatste evacuatievlucht uit Kabul zijn meegekomen. Ze zijn kapot van de spanning en zenuwen van de afgelopen dagen vanwege de onzekerheid over het wel of niet meekomen op deze laatste vlucht.

Verder treft Joris in deze reeks een jonge vrouw die wacht op haar verloofde uit Amerika die ze via Twitter heeft ontmoet. Ze vertelt open over haar depressies en suïcidale gedachtes en is ontzettend dankbaar dat hij op haar pad is gekomen. 'Ik dacht dat ik de liefde niet verdiende, maar volgens hem ben ik het waard.'

Joris Linssen: 'De verhalen die ik bij deze serie hoorde lijken wel intenser dan ooit. Dat komt doordat veel mensen vanwege corona lang hebben moeten wachten op de hereniging met hun familie of om hun verre liefde te kunnen omhelzen. Hoewel het minder druk is in de aankomst- en vertrekhallen, zijn er extra veel bijzondere gesprekken. Het levert een emotionele en ontroerende nieuwe reeks 'Hello Goodbye' op. Fijn om weer terug te zijn!'

'Hello Goodbye', vanaf woensdag 6 oktober bij KRO-NCRV om 21.35 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers