Nieuw seizoen 'WNL Op Zondag' met meer opinie en debat

zaterdag 11 september 2021

Vanaf zondagochtend 12 september is Rick Nieman terug met 'WNL Op Zondag'. Met het laatste nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. Dit seizoen met nog meer opinie en debat over actuele onderwerpen.

Iedere zondagmorgen gaan in 'WNL Op Zondag' politici, prominenten en opiniemakers de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's. Ook is er dit seizoen extra aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam om 10.00 uur op NPO 1.


CDA-leider Wopke Hoekstra
Zondagmorgen is de leider van het CDA te gast bij Rick Nieman. Dit weekend houdt Wopke Hoekstra een belangrijke speech over de toekomst van de partij.

Schrijver Leon de Winter
Schrijver Leon de Winter is te gast in 'WNL Op Zondag'. De publicist en filmmaker schetst de wereld van de radicale islam twintig jaar na 9/11.

Medisch ethicus Heleen Dupuis en ziekenhuisdirecteur Peter Langenbach
Emeritus hoogleraar medische ethiek en oud-VVD senator Heleen Dupuis en bestuursvoorzitter Peter Langenbach van het Maasstad Ziekenhuis over ongevaccineerden.

Gerrit van de Kamp van politiebond ACP
De voorzitter van politiebond ACP Gerrit van der Kamp is te gast bij Rick Nieman. Over de omstreden undercovermethode Mister Big waarbij politie-infiltranten een schijnwereld bouwen rond een verdachte.

'WNL Op Zondag', zondag 12 september om 10.00 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Married At First Sight' - Carlo Boszhard

Jeffrey en Jerney sluiten hun huwelijksreis af en worden op Schiphol warm onthaald door hun kinderen. Bastiaan en Suzanne gaan samenwonen. Slaat bij hen de vonk over in de huiselijke omgeving van Suzanne? En tijdens het eindgesprek valt definitief het doek voor een van de stellen.

'Married At First Sight', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers