Een nieuw en spannend seizoen van 'Flikken Rotterdam' van start

donderdag 2 september 2021

'Flikken Rotterdam' is terug van weggeweest. In het vijfde seizoen zijn vaste personages Stan (Cees Geel), Noucha (Ortál Vriend), Dries (Mark van Eeuwen), Esther (Maartje van de Wetering) en Hein (Huub Stapel) weer in actie te zien.

Samen gaan zij, in de havenstad van Nederland, de strijd tegen criminaliteit aan.


Dit seizoen gaan Stan, Noucha, Dries en Esther op zoek naar antwoorden over een koelbloedige moordzaak in een laboratorium. Is er een verband tussen de moorden en een geneesmiddelonderzoek in dat lab? In het laboratorium wordt een chemische stof gevonden die daar niet thuishoort. Wanneer een vertegenwoordiger van een groot farmaceutisch bedrijf zich bij officier van justitie meldt met vragen over de chemische stof, verdwijnen de testresultaten van de stof én de directeur. Wat is hier aan de hand? De rechercheurs doen er alles aan om daar achter te komen.


Rolverdeling
Dries van Weelden - Mark van Eeuwen
Esther Wegereef - Maartje van de Wetering
Stan Vroom - Cees Geel
Hein Berg - Huub Stapel
Noucha van Vliet - Ortál Vriend

Verder zijn er gastrollen voor onder anderen Roeland Fernhout, Hans Dagelet, Hans Kesting, Denise Aznam, Saskia Temmink, Cynthia Abma, Rosa Reuten, Peter Blok, Porgy Franssen, Henriette Tol en Anne-Marie Jung.

'Flikken Rotterdam', vanaf vrijdag 3 september wekelijks om 20.40 uur bij AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers