'Dijkstra & Evenblij Ter Plekke' zondag live vanuit Heerlen

zaterdag 27 mei 2023
Foto: BNNVARA - © Annemieke van der Togt 2021

Erik Dijkstra en Frank Evenblij zijn in Cafe-Zaal d'r Bok in Heerlen. Deze week kwam staatssecretaris Vijlbrief op bezoek, vanwege de mijnbouwschade waar inwoners in het hele gebied last van hebben.

Oud-politicus en Heerlenaar in hart en nieren Ron Meyer komt vertellen over het Nationaal Programma dat Heerlen Noord uit de put moet trekken. En Jop Vermeersch vertelt waarom Heerlen hiphophoofdstad van Nederland moet worden. Er wordt geproefd van typische Limburgse hoofdkaas, oud-koempels vertellen over hun tijd onder de grond en er is Heerlense live-muziek van het post-pop-trio Ikiga.


'Dijkstra & Evenblij Ter Plekke', zondag 28 mei tussen 21.00 en 23.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst DaniŽl Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij ÷zcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst DaniŽl is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoÔstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers