Aashna Sewpersad presenteert 'De Perstribune' bij MAX naast Margreet Reijntjes

dinsdag 25 augustus 2020

Zojuist werd bekendgemaakt dat Aashna Sewpersad vanaf zondag 30 augustus met Margreet Reijntjes wekelijks het MAX-radioprogramma 'De Perstribune' presenteert.

De nieuwe presentator van 'De Perstribune' werkte hiervoor als programmamaker bij onder meer NPO Radio 2 en FunX. Sewpersad is de opvolger van Carrie ten Napel. 'De Perstribune' is wekelijks op zondag te horen tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.


Aashna: 'Ik heb een grote passie voor radio maken én voor sport. Dat komt bij 'De Perstribune' samen. Ik vind het een enorme eer om naast Margreet elke week 'De Perstribune' te mogen presenteren en boeiende gasten te mogen ontvangen.'

Jan Slagter: 'Met Aashna haalt 'De Perstribune' een ervaren radiomaker in huis. Ik ben blij met haar komst en wens haar veel succes toe.'

Tien jaar
'De Perstribune' is de eerste zondag van september 2010 begonnen. Komende zondag wordt bij het tienjarige bestaan bescheiden stilgestaan in de uitzending.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers