'Familie' - INHOUDEN week 14

zaterdag 31 maart 2018

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 
Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 2 april 2018 - aflevering 6144
Amélie stelt Gino voor om zijn schuld af te betalen. Véronique oefent druk uit op Lars, die in steeds nauwere schoentjes komt te zitten. Zjef zoekt het ideale cadeau voor Rudi. Evy zoekt troost bij Stan. Jan stelt voor om een bloedinzameling in het café te organiseren.

Dinsdag 3 april - aflevering 6145
Emma brengt Zjef op een idee voor een cadeau voor Rudi. Stefanie oefent voor de vaardigheidsproef van haar brandweerexamen. Patrick helpt haar daarbij. Inspecteur Tom legt zijn oor te luisteren bij het personeel van Fashion. Véronique denkt Lars te helpen, maar slaat de bal mis.

Woensdag 4 april - aflevering 6146
Véronique vindt dat het personeel van Fashion aan één zeel moet trekken. Ze botst echter op verzet. Voor Stefanie en Ayo breekt een belangrijke dag aan. Benny gaat op zoek naar uitvluchten om geen bloed te moeten geven. Sanne hoort Mieke uit over haar verleden.

Donderdag 5 april - aflevering 6147
Stefanie praat openlijk over Ayo met Hanne. Benny hoopt dat de twee zich snel herpakken. Mieke denkt dat Sanne verliefd is op Niko. Benny probeert zich stoer te houden op de bloedinzameling in de Jan & Alleman. Marie komt te weten dat Lars iets van plan is.

Vrijdag 6 april - aflevering 6148
Gino en Amélie proberen het slim te spelen tegenover Mike. Evy neemt opnieuw afstand van Stan. Marie grijpt in om te voorkomen dat Lars domme dingen doet. Mieke doet een schokkende ontdekking na de bloedinzameling in de Jan & Alleman.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers