'Familie' - INHOUDEN week 11

zaterdag 10 maart 2018

Stefanie en Benny nemen het op voor Ayo. Emma gaat de confrontatie aan met Griet en Albert neemt Jan in vertrouwen. Marie zit met een dilemma en Stan benadert Evy. Rudi en Trudy hebben nog altijd geen locatie voor de modeshow. Mieke maakt een pijnlijke uitschuiver.

 


 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 12 maart 2018 - aflevering 6129
Stefanie springt in de bres voor Ayo. Benny heeft een pittige discussie met Alfons. Amélie ergert zich aan Jan, die haar voortdurend in het oog houdt in de Jan & Alleman. Emma onderschept een telefoontje van Griet.

Dinsdag 13 maart - aflevering 6130
Met een duidelijk plan voor ogen gaat Emma de confrontatie aan met Griet. Niko heeft door zijn hoge werkdruk nog maar weinig aandacht voor Mieke. Stan wurmt zich weer binnen in het leven van Evy. Jan lijkt de kassadief op heterdaad te betrappen in zijn café.

Woensdag 14 maart - aflevering 6131
Albert heeft zorgen en neemt Jan in vertrouwen. Wils blijft vasthouden aan zijn onredelijke voorwaarden. Lars zet de tegenaanval in. Amélie haalt herinneringen op met Guido. Stan probeert dichter bij Evi te komen.

Donderdag 15 maart - aflevering 6132
Amélie schaamt zich tegenover Peter en Lars. Robyn spoort Benny en Alfons aan om hun ruzie bij te leggen. Stefanie helpt Ayo met zijn Nederlands. Wils zet Marie voor een dilemma. Emma en Zjef stellen zich vragen bij de intenties van Stan. Mieke maakt een pijnlijke uitschuiver.

Vrijdag 16 maart - aflevering 6133
Niko slaat in paniek wanneer Jan een video ontvangt op zijn smartphone. Marie voelt zich zwaar beledigd door Lars. Hij wil er tegelijkertijd alles aan doen om haar uit de klauwen van Wils te redden. Rudi en Trudy zijn nog steeds op zoek naar een locatie voor de kindermodeshow. De doorpas dreigt helemaal in het honderd te lopen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers