Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

zaterdag 12 november 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Jonas eist een bewijs van Vic. Sofie heeft plannen. Elke heeft een nieuwe uitdaging voor Vic, Ben steunt Jonas en Suzanne krijgt een confronterende vraag. Lisa heeft een nieuw plan. Lily-Rose heeft lastige vragen voor Arthur. Sofie komt opnieuw met een verrassing.

Maandag 14 november 2022 - aflevering 335
Jonas eist dat Vic een bewijs kan voorleggen. Lily-Rose is woest door de klacht die haar moeder tegen Arthur heeft neergelegd. Sofie heeft nieuwe plannen met Suzanne.


Dinsdag 15 november 2022 - aflevering 336
Jonas voelt geen behoefte om naar Massa te gaan. Elke blaast Vic van zijn sokken met een nieuwe challenge. Amal en Hamza vinden dat er een feestje moet komen en proberen Arthur te overtuigen.

Woensdag 16 november 2022 - aflevering 337
Vic voert de opdracht van Elke uit. Het zorgt voor een zeer speciale vergadering met een nieuwe klant. Ben steunt Jonas in zijn voornemen. Arthur leert op een zeer speciale manier iemand nieuw kennen. Sofie heeft een confronterende vraag voor Suzanne.

Donderdag 17 november 2022 - aflevering 338
Lisa legt zich niet neer bij de situatie en ze heeft een nieuw plan om Ben en Olivia samen te brengen. Elke heeft een nieuwe opdracht voor Vic. Vic legt zijn plannen met Massa uit. Sofie heeft alweer een nieuw plan, maar brengt Suzanne hiermee in verlegenheid.

Vrijdag 18 november 2022 - aflevering 339
Guido Schepers wil Vic alleen spreken. Vic is er niet echt van gediend. Lisa brengt Gert op een idee over Gijs. Lily-Rose stelt Arthur lastige vragen. Sofie zorgt opnieuw voor een verrassing.

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers