Winnaar 'Joe Lage Landen Ster' mag optreden op podium 'Tien Om Te Zien'

dinsdag 22 februari 2022
Foto: Joe - © DPG Media 2022

De winnaar van de talentenjacht 'Joe Lage Landen Ster' mag deze zomer optreden op het iconische podium van 'Tien Om Te Zien' in Middelkerke. Dat kondigde avondspitsduo Raf Van Brussel en Rani De Coninck aan bij Joe.

Daarmee mag de winnaar in de voetsporen treden van grote artiesten als Clouseau, Bazart en Get Ready! en zich voorstellen aan heel Vlaanderen in de moeder der muziekprogramma’s bij VTM.


Raf Van Brussel: 'Normaal zou de winnaar optreden op de Nekka-Nacht. Het festival werd een jaartje uitgesteld maar we hebben heel groot nieuws want de winnaar mag deze zomer namelijk optreden op het legendarische podium van 'Tien Om Te Zien'! Los van alle grote artiesten zal dus ook dé Joe Lage Landen Ster in één van de afleveringen zijn of haar talent aan heel Vlaanderen tonen. Hoe cool is dat?!'

De voorbije weken konden artiesten die Nederlandstalig zingen, eigen nummers maken en nog niet te horen zijn op de digitale zender Joe Lage Landen zich inschrijven voor de felbegeerde titel 'Joe Lage Landen Ster' van 2022. Intussen hebben juryleden Isabelle A, Jelle Cleymans en Joe-dj Raf Van Brussel alle inzendingen beluisterd en hun keuze gemaakt. Ook de Joe-luisteraar kiest mee en kan nog tot en met donderdag 24 februari om 17.00 uur zijn stem uitbrengen via Joe.be. Op vrijdag 25 februari maken Raf en Rani bij Joe tussen 16.00 en 19.00 uur bekend welke 5 finalisten zullen strijden voor de titel. Op vrijdag 25 maart weten we wie de eerste Joe Lage Landen Ster wordt.

Joe Lage Landen is één van de vijf digitale zenders van Joe naast Joe Easy, Joe 60’s & 70’s, Joe Top 2000 en Joe 80’s & 90’s. De digitale zenders zijn beschikbaar via Joe.be, de Joe-app, via DAB+ en digitale televisie (Telenet en Proximus).

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers