Sfeervolle Candlelight Sessions bij Play Nostalgie

zondag 10 december 2023
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2023

Weg met de herfst, hier met de Kerst! Leen & MichaŽl hingen de laatste bollen aan de Kerstboom in de Play Nostalgie-studio en kreeg de playlist een sfeervolle lading Kerst-classics erbij.

Wie zich met familie of vrienden wil onderdompelen in de kerstsfeer, is welkom in het Play Nostalgie Wintercafé in Roeselare.


Ook nieuw zijn de Candlelight Sessions waarmee Play Nostalgie uitpakt: een unieke combinatie van gospel en pop-classics, met special guests Jasper Steverlinck, Mentissa en Paul Michiels. Ook de locatie is uniek: de Augustijnenkerk van het Klein Seminarie in Roeselare. Tickets voor deze twee exclusieve Candlelight Sessions – op 23/12, om 16.30 uur en om 20.00 uur - zijn enkel te winnen in de photobooth van het Play Nostalgie Wintercafé of door te luisteren naar 'Leen & Michaël' tussen 16.00 en 19.00 uur. Vanaf maandag 18/12 presenteren Leen & Michaël trouwens de avondspits live vanuit het Wintercafé in Roeselare. Spring zeker eens binnen!

The Most Wonderful Time of The Year? Play Nostalgie.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Tijd voor actie. Een van de spelers heeft een masterplan bedacht om samen met een select groepje de finale te bereiken. Een Verrader neemt na de clash met een medespeler juist gas terug. Dat advies krijgt een andere speler ook, omdat de verdenkingen zijn kant op gaan. Ondanks alle goede bedoelingen staat ook deze ronde tafel weer garant voor verrassende wendingen.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers