Samen erdoor: 'De MNM Blokhut' is terug!

woensdag 29 mei 2024
Foto: MNM - © VRT 2023

De periode van stress, slapeloze nachten, onfrisse geuren en instantnoodles is weer hier: de examens! Maar gelukkig moet je die niet alleen trotseren.

MNM sleurt je erdoor, live vanuit 'De MNM Blokhut' op de Grote Markt in Leuven. Zo worden de laatste loodjes de leukste!


Vanaf 10 juni staan Dorianne Aussems, Laurens Luyten, Jaël Ost, Alexandra Gadzina, Esther Nwanu, Manu Van Acker en Charlotte Sieben elke weekdag klaar voor je tussen 16.00 en 22.00 uur in Leuven. In het weekend gaan ze - net als de studenten - gewoon door en dat zelfs al vanaf de middag.

En voor wie niet in Leuven geraakt, trekken Sander Gillis en Laura Govaerts trekken het hele land rond!

'De MNM Blokhut', vanaf maandag 10 juni op MNM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers