Raf Van Brussel en Rani De Coninck gaan voor een andere job

vrijdag 11 maart 2022
Foto: Joe - © DPG Media 2022

Is dit nu de job van mijn leven of geef ik mijn carrière een nieuwe wending? Veel veertigers en vijftigers staan op een punt in hun carrière waarbij ze twijfelen of ze hun huidige job nog jaren willen blijven doen. Om hen te helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging gaan Raf en Rani vanaf maandag 14 maart iedere weekdag voor een carrièreswitch met 'Raf en Rani's Job Roulette'.

De hele week lang gaan Joe-dj’s Raf en Rani nieuwe uitdagingen aan en proeven ze van verschillende jobs. Iedere dag draaien Raf of Rani aan de ‘Job Roulette’ vol jobsuggesties van de Joe-luisteraar en komen ze te weten in welke job ze de volgende dag terecht komen.  Na een pittige dag op de nieuwe werkplek, brengen ze tussen 16.00 en 18.00 uur verslag uit in de studio. Daarnaast kunnen luisteraars de hele week lang vragen stellen aan verschillende loopbaanspecialisten, delen luisteraars verhalen over onverwachte carrièremoves en zoomen Raf en Rani in op knelpuntberoepen.


'Ik heb al 30 jaar het geluk elke dag te mogen doen wat ik zo graag doe en hoop dit nog heel lang te kunnen doen. Jammer genoeg is dat niet voor iedereen zo en dan wordt het misschien tijd om het over een andere boeg te gooien. Raf en ik willen de luisteraar die dat overweegt met veel plezier op weg helpen en inspireren', vertelt Rani. 'Daarom gaan we vanaf volgende week iedere dag aan de slag op een nieuwe werkplek. Onze Joe-luisteraars hebben heel wat jobsuggesties ingestuurd en enkelen daarvan gaan wij dus ook echt uitproberen. Stiekem hoop ik dat ik een dagje mag meedraaien bij de politie, als kind droomde ik er van om rechercheur te worden', lacht Raf.

'Raf en Rani’s Job Roulette' van 14 tot 18 maart tussen 16.00 en 18.00 uur bij Joe.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers