Q-dj's Maarten & Dorothee hangen politieke kopstukken aan 'De Leugendetector'

dinsdag 28 mei 2024
Foto: Qmusic - © DPG Media 2022

De waarheid en niets dan de waarheid. Dat verwachten Q-dj's Maarten & Dorothee van de politieke kopstukken nu de verkiezingskoorts stilaan een hoogtepunt bereikt.

Van donderdag 30 mei tot vrijdag 7 juni komen Petra De Sutter (Groen), Bart De Wever (N-VA), Jos D’Haese (PvdA), Melissa Depraetere (Vooruit), Tom Van Grieken (Vlaams Belang), Sammy Mahdi (CD&V) en Tom Ongena (Open VLD) langs in de ochtendshow van Maarten & Dorothee. Op het programma? Een doodeerlijke babbel. Het ochtendduo van Qmusic hangt de Vlaamse politieke kopstukken namelijk aan De Leugendetector. Van kritische vragen over hun partijprogramma tot persoonlijke vragen aan de mens achter de politicus: terwijl ze aan een leugendetector hangen, gaan de Vlaamse toppolitici geen enkele vraag uit de weg. De antwoorden van de politieke kopstukken worden aan de hand van biofeedback nauwkeurig gewikt en gewogen door leugendetectie-expert André Van Ark.


Q-dj’s Maarten & Dorothee: 'Geen langdradig debat, wel een zenuwslopende test aan De Leugendetector. Terwijl de politici hun laatste spurt richting de verkiezingen inzetten, lijken nog heel wat mensen te twijfelen over de stem die ze op 9 juni zullen uitbrengen. We willen onze luisteraars op een spannende, plezante, boeiende manier informeren over de standpunten van de politieke partijen. Ongefilterd en doodeerlijk. Of ja, dat laatste moet de leugendetector uitwijzen…'

Leugendetectie-expert André Van Ark licht toe hoe de leugendetector werkt:


Deze politieke kopstukken brengen live een bezoek aan de Q-ochtendshow van Maarten & Dorothee:

Donderdag 30 mei:  Petra De Sutter (Groen)
Vrijdag 31 mei: Bart De Wever (N-VA)
Maandag 3 juni: Jos D’Haese (PvdA)
Dinsdag 4 juni: Melissa Depraetere (Vooruit)
Woensdag 5 juni: Tom Van Grieken (Vlaams Belang)
Donderdag 6 juni: Sammy Mahdi (CD&V)
Vrijdag 7 juni: Tom Ongena (Open VLD)

Van donderdag 30 mei tot en met vrijdag 7 juni tussen 6.00 en 9.00 uur bij Qmusic.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Azerbeidzjan ligt op de grens tussen Europa en Azië. Voor de meesten van ons is het een totaal onbekend land. Maar als het van de regering van Azerbeidzjan afhangt gaan we er binnenkort allemaal op vakantie. Want tegen 2020 wil het land vijf miljoen toeristen per jaar aantrekken. En liefst veel Europeanen. Voor u een ticket boekt, gaat Tom alvast eens kijken of het de moeite is. Want al lonkt Azerbeidzjan al een tijd naar Europa, het blijft een land met een dubieus regime.

'Reizen Waes', om 20.35 uur bij VPRO op NPO 3.

Dossiers