Q-dj's krijgen een strikt verbod op het woord 'eigenlijk'

woensdag 8 maart 2023
Foto: Qmusic - © DPG Media 2022

The word is out! Vanaf maandag 13 maart om 7.00 uur gaat de actie 'Het Verboden Woord' van start bij Qmusic. Het spel is heel simpel. Een week lang mogen de Q-dj's het woord 'eigenlijk' niet meer zeggen op de radio.

Zodra een Q-dj het verboden woord gebruikt, kunnen Q-luisteraars dat laten weten in de Q-app en telkens 1000 euro winnen om te shoppen. Het verbod geldt dag en nacht en wordt op vrijdag 17 maart om 19.00 uur opgeheven. De Q-luisteraars hebben mochten zelf kiezen wat Het Verboden Woord werd. Ze hadden de keuze tussen soms, trouwens en eigenlijk. De overduidelijke meerderheid van de stemmen ging naar 'eigenlijk' als Verboden Woord.


Deze video belooft alvast niet veel goeds…:


Maarten en Dorothee: 'Ik denk dat je niet op je twee handen kan tellen hoe vaak je dagelijks 'eigenlijk' zegt. Waarschijnlijk gaat iedereen daar nu bij zichzelf ook op beginnen letten (lacht). Het is een leuke uitdaging voor onszelf om het woord 'eigenlijk' een week lang te mijden. Want vanaf volgende week is dat woord veel waard: een mooi budget om te shoppen voor wie ons kan betrappen.'

Vincent Fierens: 'Ik ben alvast benieuwd wie van de collega’s het vaakst 'eigenlijk' zal zeggen en onze baas het meeste geld zal kosten. Hij of zij komt hier aan de wall of shame te hangen die je trouwens ook kan zien in de Q-app (lacht). Ik verwacht me aan een stevige competitie onder de Q-dj’s. Want wie Het Verboden Woord het meest zegt, mag zich aan een tegenprestatie verwachten.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers