Q-dj Vincent Fierens opent De Vincent Live Pop-Up Shop in Antwerpen

zondag 14 april 2024
Foto: Qmusic - © DPG Media 2024

Shoppen voor 0,00 euro? Yes, please! Vanaf maandag 15 april switcht Q-dj Vincent Fierens even van locatie. Hij ruilt zijn vertrouwde radiostudio in Vilvoorde tijdelijk in voor de Vincent Live Pop-Up shop op de Meir in Antwerpen.

De Pop-Up Shop is een bijzondere winkel waar klanten niet moeten betalen, maar wél kunnen krijgen. Van maandag 15 tot vrijdag 19 april kunnen luisteraars elke dag meespelen en kans maken op unieke en exclusieve prijzen uit de winkel. Van een waanzinnige reis naar New York en een jaar lang gratis knipbeurten tot concerttickets van je favoriete artiest en een ballonvaart boven de Alpen. Elke dag valt er een zotte prijs te winnen.


Gelukkig staat onervaren shopmanager Vincent Fierens er niet alleen voor en krijgt hij elke dag de hulp van een bekend personeelslid. Zo opent hij op maandag een muziekwinkel met Metejoor, op dinsdag een reisbureau met Sam Gooris en Kelly Pfaff, op woensdag een kidsshop met Camille Dhont, op donderdag een sportwinkel met Rik Verheye en op vrijdag een fashion & beauty store met Emilie Vansteenkiste. De Pop-Up Shop transformeert elke dag naar een ander thema waarbij de BV’s vol enthousiasme hun handen uit de mouwen steken om Vincent een handje te helpen.

Q-dj Vincent Fierens: 'Tijdens mijn vakantie heb ik nagedacht over welke dromen ik nog graag van mijn bucketlist zou willen afvinken. Hoe cool zou het zijn om een eigen winkel te openen? Wat begon als een onbegonnen werk, zie ik nu volledig zitten. De hele week werd ik door luisteraars en BV’s klaargestoomd met waardevolle tips, en ik mocht deze week gaan flexijobben in de winkel van Andy Peelman. Deze winkeluitbater is er dus meer dan ooit klaar voor! In ruil voor een grote portie fun, kunnen luisteraars misschien wel 100% korting scoren op een zotte prijs. Ik zou zeggen: wie niet waagt, niet wint!'


De Vincent Live Pop-Up Shop is geopend van maandag 15 april tot vrijdag 19 april, elke dag tussen 16.00 en 19.00 uur, op de tweede verdieping van de HEMA Store op de Meir van Antwerpen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers