Play Nostalgie opent de stembussen voor de 'TOP 3000'

donderdag 29 februari 2024
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2023

Donderdag weerklonk bij 'Team Ochtend' het startschot voor een nieuwe editie van de 'Play Nostalgie TOP 3000'. Nog tot en met 10 maart spoort Play Nostalgie de luisteraars aan om de volgorde van de vorige TOP 3000 grondig door elkaar te halen.

De dj's vragen hen welke drie songs een hogere plek moeten krijgen… en of er nog songs ontbreken. Het resultaat, een unieke lijst met 3000 herkenbare steengoede songs voor jong en oud, hoor je bij Play Nostalgie tussen 11 en 29 maart. De finale viert de radiozender samen met de luisteraars met een live radioprogramma én een After Show vanuit Zaal Eldorado in Humbeek bij Brussel.


De 'Play Nostalgie TOP 3000' is ook het ideale alibi voor een gezellige muzikale 'toogpraat' onder vrienden. Zo bekvechten Riadh Bahri en 'onze' Celine bijvoorbeeld over… Bohemian Rhapsody!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers