Nostalgie viert de 60s met 'Sixties Shuffle' en nieuwe podcastreeks 'Missie McCartney'

woensdag 25 mei 2022
Foto: © Nostalgie 2022

Van 26 t.e.m. 29 mei veranderen je vertrouwde radioprogramma's bij Nostalgie 4 dagen lang in een 60s-jukebox. In de 'Sixties Shuffle' kiezen de luisteraars zelf hun favoriete 60s-classics en achter elke plaat zit ook mogelijk een toffe prijs die de 60s weer tot leven brengt.

Elk uur draait de zender ook een nummer van The Beatles.


Vanaf  maandag 30 mei viert Nostalgie de  eerste verjaardag van Nostalgie+: een week boordevol 60s classics met op 4 en 5 juni de 'Sixties Top 660', een lijst met de meest aangevraagde nummers van de voorbije week.

Nieuwe podcast 'Missie McCartney'
Dat The Beatles in dit verhaal centraal staan  heeft uiteraard ook een reden. Op 18 juni  wordt Paul McCartney 80. En we eren hem met een prachtige podcastreeks: 'Missie McCartney'.

Deze vierdelige reeks focust op het leven en oeuvre van de ex-Beatle: Is Sir Paul echt verantwoordelijk voor de split van The Beatles? Is hij echt een ‘simpele werkersjongen uit Liverpool’? En is Paul… eigenlijk wel écht Paul?

'Missie Mc Cartney' is van hetzelfde team dat de podcast 'Mercury Mysteries' maakte, met Shalini Van den Langenbergh die weer met heel wat interessante gasten in gesprek ging. De eerste aflevering is vanaf vrijdag 27 mei te beluisteren via de Nostalgie website en app.

Nog even de line up van de 'Sixties Shuffle', van 26 t.e.m. 29 mei:

7-11u Herbert Bruynseels
11-14u Johan Henneman
14-18u Leen Demaré
18-22u Domi Crommen

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers