Nostalgie Plus voert je terug naar de gouden jaren 60

zondag 14 april 2024
Foto: Nostalgie Plus - © Play Media 2024

Volgende week knallen de Swinging Sixties uit de boxen bij Nostalgie Plus. Van maandag 15/04 t.e.m. zondag 21 april brengt de zender het decennium waarin de Byrds, Beatles, Beach Boys en Boudewijn de Groot zo'n geweldige hits scoorden, weer tot leven.

Tijdens de Week van de Jaren 60 brengen de Nostalgie Plus-DJ's hun vaste programma-tems in een speciaal 60’s jasje en er zijn ook extra bijdragen, o.a. rond legendarische TV-programma’s (met Peter van Camp) en belangrijke films (met Nieuwsblad-journalist Wout Desmytere).


Ook op Facebook en het Instagram-kanaal van Nostalgie Plus komen weetjes over belangrijke albums, songs, actua en populaire cultuur uit die jaren. En natuurlijk is er muziek… heel veel muziek uit de 60’s ! De àllerbeste classics bundelt Nostalgie Plus in de '60's TOP 200', die vrijdag 19 april wordt uitgezonden. Die 60’s TOP 200 wordt samengesteld door de luisteraars van Nostalgie Plus.

Persbericht Nostalgie Plus
https://playnostalgie.be/nostalgie-plus/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers