MNM zet 2022 in met nieuwe programma's

maandag 10 januari 2022
Foto: MNM - © VRT 2021

MNM, de jongerenzender van de VRT, trapt het nieuwe jaar af met maar liefst drie gloednieuwe programma's. Drie jonge talenten Jarno Boone, Esther Nwanu en Robin Keyaert starten na de kerstvakantie met hun eigen programma. En ook MNM Party breidt uit met een nieuw programma over Tomorrowland Winter en met een wekelijkse dj-set van Masai.

MNM-DJ Esther Nwanu is er elke vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 19.00 uur met 'Bouger! Bouger!'. Esther houdt de luisteraar gezelschap tijdens het weekend. Tijdens het weekend ben je in beweging: onderweg naar je hobby, met de kinderen, thuis aan het poetsen of op weg naar de winkel of een feestje. Onderweg naar het weekendgevoel. DJ Voltage zorgt voor de perfecte muziek bij de weekendvibe, live aan elkaar gemixt. Daardoor bougeert het weekend nog meer.


Esther Nwanu is 23 jaar, woont in Brussel en is afkomstig van Laakdal. Ze werd ontdekt bij MNM via de talentendagen en ging van start bij 'MNM Late Night'. Daarnaast presenteerde ze onder meer 'Marathonradio', 'MNM R&Beats' en 'MNM Stressed Out'.

'Robin van de Radio'
MNM-DJ Robin Keyaert is vanaf 23 januari elke zondag van 16.00 tot 20.00 uur te horen op MNM met 'Robin van de Radio'. In zijn nieuwe show is de radio van de luisteraar, met een plaats voor hun verhalen en verzoeknummers. 'Robin van de Radio' zorgt voor spontane gesprekken om het weekend af te sluiten. Over kleine dingen die voor mensen heel groot kunnen zijn, zoals dat ene persoonlijke topmoment dat de afgelopen week de moeite maakte.

Elke week belt Robin ook het nummer van de GSMNM, zonder dat Robin weet wie hij aan de lijn krijgt. Die GSMNM is een ouderwetse gsm (Nokia 3310) die elke week aan iemand anders doorgegeven wordt, voor een verrassend gesprek met een BV (een boeiende Vlaming).

Robin Keyaert is 27 jaar en woont in Gent. Hij studeerde Kleinkunst aan het conservatorium van Antwerpen. Robin heeft een eigen muziektheatergezelschap More Dogs en tourde met Ontroerend Goed, een Gents theatergezelschap rond. Bij MNM presenteerde hij 'BFF', maakte hij de videoreeks 'A Song For A Friend' en samen met Kawtar Ehlalouch nam hij afgelopen zomer de ochtendshow voor zijn rekening.

'Hallo met Jarno'
Van maandag tot donderdag kunnen de MNM-luisteraars Jarno Boone aan het werk horen op MNM. Hij neemt het slot van 22.00 uur tot middernacht voor zijn rekening met het gloednieuwe programma 'Hallo met Jarno'. In deze interactieve show luistert MNM-DJ Jarno naar iedereen die iets te vertellen heeft of die nog even zijn gsm tegen zijn oor wil duwen. Ben je naar de film geweest, heb je naar de finale van je favoriete tv-programma gekeken of wil je het even over de ruzie met je beste vriend hebben, Jarno is die ene persoon die altijd opneemt.

Jarno Boone is 26 jaar, woont in Antwerpen en is afkomstig van West-Vlaanderen. Hij deed ervaring op als publieksopwarmer, geeft commentaar bij NBA wedstrijden op Eleven Sports en presenteert sinds september 2021 op MNM.

Vaste waarden en nog meer nieuwigheden in 2022 op MNM
In 2022 neemt MNM ook afscheid van één van de vaste waarden, op 1 april zal niemand minder dan Peter Van de Veire voor het laatst te horen zijn op de zender. Maar tot dan kunnen de MNM-luisteraars nog van maandag tot vrijdag genieten van 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow'. 'Gillis & Govaerts' proberen in januari samen met de luisteraars de goede voornemens vol te houden. En ook Brahim en Astrid Demeure zijn dit jaar van de partij.  Net als de 'MNM50' met Wouter Van den Breen en de 'Ultratop' met Aaron Blommaert. 'Generation M' met Dorianne Aussems zorgt ook dit jaar opnieuw voor een interactieve radiotalkshow met als focus jongeren. Tot slot krijgt ook jong talent een kans tijdens 'MNM Late Night'.

Het nieuwe jaar brengt nog heel wat nieuwigheden mee bij MNM. Het weekend knalt extra tijdens 2022. Vanaf vrijdag 14 januari start MNM omstreeks 23.00 uur met 'MNM Party: The Road to Tomorrowland Winter' met een vooruitblik op de tweede editie van Tomorrowland Winter. En ook op zaterdag verwelkomt MNM een gloednieuwe DJ: Masai die van 22.00 tot 23.00 uur 'MNM Party' voor zijn rekening zal nemen met elke week een set vol stomende afrobeat, hip hop en R&B.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers