Zwolle eerste 'Tijd voor MAX op Toer'-locatie

vrijdag 16 augustus 2019

'Tijd voor MAX' gaat vanaf 2 september voor de vierde keer een maand het land in! Sybrand, Martine en Carrie (op vrijdagen), verruilen de studio in Hilversum voor prachtige buitenlocaties in alle windstreken van het land.

In de eerste toerweek strijkt de 'Tijd voor MAX'-karavaan neer in de hoofdstad van Overijssel. Het Rodetorenplein in Zwolle is van 2 t/m 6 september om 17.10 uur op NPO 1 hét decor van 'Tijd voor MAX'.


Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand, Martine en Carrie door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Ze bezoeken niet de grote, bekende steden in de randstad, maar de juist unieke plekken die voor de rest van Nederland misschien minder bekend zijn, maar minstens zo de moeite waard!

In de eerste toerweek schuift onder anderen Özcan Akyol aan. Hij presenteert vanaf 3 september een nieuw seizoen van het MAX-programma 'Sterren op het Doek' en blikt vooruit met Sybrand en Martine. Verder staan Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven in de keuken. Welke culinaire sterren zeker niet kunnen ontbreken bij een bezoek aan Zwolle, zijn Jonnie en Thérèse Boer.

Publiek is welkom
Er is nog een aantal publieksplekken beschikbaar! Publiek kan een stoeltje reserveren op www.tijdvoormaxoptoer.nl. Langskomen kan ook, maar zitplaatsen zijn slechts beperkt beschikbaar.

De rest van de toerlocaties worden komende week bekendgemaakt.

'Tijd voor MAX op Toer', vanaf 2 september elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers