Zes BN'ers op duizelingwekkende hoogte in 'The Big Balance'

woensdag 3 november 2021

Illusionist Hans Klok, Olympisch windsurfkampioen Kiran Badloe, meervoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky, voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer, basketballer Chatillla van Grinsven en realityster en DJ Dave Roelvink. Dat zijn de zes BN'ers die zich momenteel in het zweet werken voor één van de grootste uitdagingen van hun leven.

Voor het programma 'The Big Balance' gaan ze highlinen: lopen en balanceren over een meterslange, paar centimeter brede lijn die op heel grote hoogte is gespannen. Er kan maar één BN’er winnen: de meest getalenteerde en koelbloedigste.


Alle BN’ers die meedoen willen een angst overwinnen, of simpelweg bewijzen dat ze doorzetters zijn. Ze moeten keihard trainen… én ze moeten dus die enorme hoogte in. En dat is zelfs voor de grootste dare devil een enorme uitdaging. Ze moeten leren vallen en weer opstaan, omgaan met tegenslagen en blessures en bereid zijn om er helemaal voor te gaan. Uiteraard maakt de reality tijdens de trainingssessies deel uit van dit programma, waarin heel duidelijk wordt dat highlinen nog moeilijker is dan het al lijkt.

In dit TV-evenement, dat bestaat uit drie groots opgezette afleveringen, zien we hoe de bekende highliners in vier maanden tijd de verschillende technieken leren. Daarnaast voeren ze spectaculaire opdrachten uit, die meetellen voor het eindklassement. De focus verliezen, misstappen of twijfelen: het kan allemaal punten kosten. In elke aflevering hangt de lijn hoger - en is hij langer. Op 1 januari 2022 geven ze nog één keer alles, in de nok van de Johan Cruijff ArenA. Aan de overkant van de meters lange lijn wachten hun familie en vrienden. Nu gaat het er echt om spannen. Wie houdt zijn angst het beste onder controle? Wie blijft vol in de focus, houdt zijn of haar balans onder controle en loopt als winnaar van het eindklassement naar de overkant? Wie heeft 'The Big Balance'?

'The Big Balance' wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

'The Big Balance', zaterdag 11 en 18 december om 20.00 uur en op 1 januari 2022 om 21.30 uur op SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers