Wordt het vriendschap of toch liefde in de vijfde aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch'

donderdag 26 mei 2022
Foto: discovery+ - © Discovery Benelux 2022

Vanaf vrijdag is aflevering 5 van het nieuwe seizoen 'Eating With My Ex: Going Dutch' te streamen op discovery+. In elke aflevering gaan twee bekende (reality) ex-koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie.

In de aankomende aflevering zijn Angela en Christian, bekend van 'Temptation Island 2020', aan de beurt. De liefde tussen de twee is nog altijd te voelen. Ook Boris (My Little Puny) en Bobby (Keta Minaj), bekend van 'Drag Race Holland', schuiven met elkaar aan tafel waar wordt gelachen met een traan.


Boris tegen Bobby: 'Waarom hadden we zo weinig seks?'

Boris (My little Puny) en Bobby (Keta Minaj)
Boris en Bobby, beter bekend als My Little Puny en Keta Minaj van het programma 'Drag Race Holland', hebben een bijzonder weerzien. Beiden verschijnen in drag aan tafel en bespreken hun verleden; van een passievolle relatie naar de allerbeste vrienden. De vriendschap is niet zonder slag of stoot gevormd tussen de twee. Hoe kijken zij nu aan tegen hun relatie?

Christian: 'Snap je dat ik niet met je wilde trouwen?'

Angela en Christian
Angela en Christian hebben 7 jaar een relatie wanneer zij deelnemen aan Temptation Island, welke zij als koppel samen verlaten. Helaas gaat het ‘ijzersterke’ koppel na 8 jaar toch uit elkaar. Er is duidelijk nog veel liefde voor elkaar en de emoties zitten nog diep. Dit blijkt vooral wanneer het gesprek gaat over de vraag of ze wel of niet hadden moeten trouwen. Is Christian hier nu wel klaar voor en zo ja, is dit nog op tijd voor Angela?

De vijfde aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch' is vanaf aankomende vrijdag 27 mei te zien op discovery+.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers