'WNL Op Zondag' de mist in door geluidsproblemen

zondag 28 mei 2023

De aflevering van 'WNL Op Zondag' werd vandaag vroegtijdig gestaakt door geluidsproblemen in de regiewagen. Na een kwartier trok presentator Rick Nieman de stekker eruit en de uitzending kon niet meer hervat worden.

Geluidsproblemen hebben de uitzending van 'WNL Op Zondag' vandaag de das omgedaan. Een discussie tussen minister Franc Weerwind en Sjuul Paradijs was amper te verstaan, waarop presentator Nieman een onderbreking aankondigde. Door een technische storing in de regiewagen waren er problemen met het geluid. De praatgasten van het duidingsmagazine waren nauwelijks te verstaan. De onderbreking bleek echter niet voldoende en het programma werd uiteindelijk definitief gestaakt.


Hoofdredacteur van Omroep WNL Bert Huisjes gaf tekst en uitleg op Twitter:

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers