WNL brengt Europese verkiezingsdebatten bij 'Op1'

donderdag 30 mei 2024

'Op1' houdt vrijdag 31 mei, een groot verkiezingsdebat met zeven Europese lijsttrekkers in de 'Politieke Vrijdag' van WNL.

Onder leiding van Sven Kockelmann en Thomas van Groningen debatteren PVV, GroenLinks/PvdA, VVD, NSC, BBB, D66 en CDA met elkaar over een vijftal stellingen in een studio vol met publiek. Het is voor het eerst sinds de Tweede Kamer-verkiezingen van vorig jaar november dat deze partijen live op televisie met elkaar in debat gaan.


In de dagen pal voor de Nederlandse Europese Verkiezingsdag, van maandag 3 juni tot en met woensdag 5 juni, zullen in speciale uitzendingen van Op1 de landelijke lijsttrekkers met elkaar debatteren over Europese thema’s. Maandag zijn Henri Bontenbal (CDA), Laurens Dassen (Volt) en Jimmy Dijk (SP) te gast bij Fidan Ekiz en Sven Kockelmann van Omroep WNL. Dinsdag gaan Pieter Omtzigt (NSC) en Frans Timmermans met elkaar in debat bij Margje Fikse en Tijs van den Brink van de EO en woensdag zijn Rob Jetten (D66) en Caroline van der Plas aan de beurt bij Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen van Omroep MAX.

De verkiezingsspecials van 'Op1' beginnen telkens rond 21.45 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers