Wie zijn toch de zussen Vedder? Je ziet het in de nieuwe Videoland serie 'Twins Of Gold'

zondag 28 november 2021

Ooit begonnen de tweelingzussen Esther en Anne aan de lopende band van de appelflappenfabriek in Spakenburg, maar toen ze erachter kwamen dat ze wel heel hard moeten werken om één spijkerbroek bij elkaar te sparen, besloten ze zelf te gaan ondernemen.

In vijf jaar tijd is hun idee om gepersonaliseerde sieraden te lanceren uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat actief is in heel Europa. Hoe werken ze samen met bekende mensen als Rita Ora, Sylvie Meis en Chantal Janzen?


In de driedelige Videoland docuserie 'Twins of Gold' volgen we de Vedder-zussen. We krijgen een exclusief kijkje in hun privéleven. Hoe wonen ze, hoe gaan ze om met tegenslag en uitdagingen en we leren naast de twee succesvolle ondernemers ook hun familie kennen. Wat is het geheim achter hun succes? Hoe is het deze twee jonge zusjes gelukt om hun idee zo uit te bouwen tot een zakelijk succes.

Anne en Esther Vedder: 'We hopen dat we met deze serie anderen kunnen inspireren om in jezelf te blijven geloven en je dromen waar te maken, zelfs zonder een financieel vangnet of netwerk, topmodel appearance of hele goede cijfers op school. Hadden wij, toen we begonnen, maar een zelfde soort serie gehad of iets waar we inspiratie uit konden halen, dat was er toen niet. Wij zijn het bewijs dat als je een passie en een duidelijk doel hebt, je alles kan bereiken. We blonken nergens écht in uit…tot we onze passie ontdekten en er 100% voor gingen.'

De driedelige docuserie 'Twins of Gold' wordt geproduceerd door Monday Media en is vanaf 29 november te bingen bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers