Wereldwijd succesvolle dansshow 'Dancing with the Stars' terug bij RTL 4

vrijdag 9 augustus 2019

Wie van amusement, dans én show houdt kan vanaf zaterdag 7 september gaan genieten van de ultieme dansklassieker 'Dancing with the Stars'. De wekelijkse liveshows openen steevast met een spetterende groeps-choreografie.

Vervolgens is het de beurt aan de elf koppels om zich te bewijzen met een oogverblindend optreden in de dansstijlen Ballroom en Latin. Chantal Janzen en Tijl Beckand presenteren het grootse dansspektakel.


Deelnemers
Inmiddels zijn de elf 'Stars' bekend en wordt er achter de schermen al hard getraind door: Bibian Mentel, Heleen van Royen, Berget Lewis, Anouk Hoogendijk, Samantha Steenwijk, Tooske Ragas, Barrie Stevens, Keizer, Gijs Staverman, Rutger Vink en Jamie Trenité. Zij zijn allemaal gekoppeld aan een professional uit de Latin en Ballroom-wereld en trainen inmiddels vele uren om indruk te kunnen maken met bijvoorbeeld een Tango, Cha Cha Cha of een Weense Wals. Dit allemaal inclusief de betoverende glamour-outfits die daarbij horen.

Jury
De vierkoppige jury bestaat uit: Euvgenia Parakhina, Dan Karaty, Irene Moors en Louis van Amstel. Niet alleen zij zullen de optredens kritisch jureren, maar ook de kijker thuis kan zijn of haar stem uitbrengen en meebepalen wie zij de week erop terug willen zien met een nieuwe dans. Uiteindelijk wordt tijdens de laatste uitzending bekend welke bekende 'ster' gekroond wordt tot winnaar van 'Dancing With The Stars'.

'Dancing with the Stars' wordt geproduceerd door Blue Circle.

'Dancing with the Stars', wekelijks vanaf zaterdag 7 september om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers