VPRO's '24 Uur Met...' verhuist naar KPN

dinsdag 12 juli 2016

Het onlangs geschrapte VPRO-programma '24 Uur Met...' maakt een doorstart bij online-zender KPN. Dit najaar komen er acht nieuwe afleveringen met Peter Heerschop als interviewer.

In deze nieuwe reeks laat Heerschop zich 24 uur opsluiten met verschillende bekende Nederlanders uit de sportwereld. De reeks past in het aanbod dat KPN wilt brengen in zijn concurrentiestrijd met sportkanaal Ziggo en Netflix. KPN wil zijn abonnees verwennen met een aanbod van naar eigen zeggen hoogwaardige tv-programma's die nergens anders te zien zijn.

In februari maakte de VPRO bekend dat het stopte met '24 Uur Met...' om na te denken over een nieuwe vorm van interviewtelevisie. Dit tot onvrede van interviewer Theo Maassen die de laatste drie seizoenen maakte.

Welke bekende sporters KPN uitnodigt om zich 24 uur te laten opsluiten, is nog niet bekend.  Peter Heerschop: 'Ik heb het idee dat in dit programma verschillende werelden van mij samenkomen. Namelijk mijn ervaringen als gymleraar, cabaretier, televisiemaker en vooral als voortdurend onderzoeker waarom mensen doen wat ze doen.'
 


In de sporteditie van '24 Uur Met…' zal de ruimte veel weghebben van een sportzaal en hebben ex-gymleraar Peter en zijn gasten allerlei mogelijkheden om óók fysiek bezig te zijn.

Bron: Volkskrant & persbericht KPN

 

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers